Om oss

Vi på Chessmate ser att intresset för schack idag är större än det någonsin varit, vilket är otroligt kul! Däremot står inte marknaden för schackspel i paritet till intresset och detta vill vi ändra på.

Oavsett om du letar ditt första schackspel, har en klubb och behöver bunkra upp med slittåliga set eller vill hitta en dekorativ detalj till hemmet så har vi en prisvärd lösning som passar dig!

Vilka är vi?

Jag heter Jakob Blom och är grundaren av Chessmate. Jag är 20 år gammal och startade den här verksamheten med stort stöd från min familj. Mitt mål är att tillhandahålla marknadens bästa lösning för alla, såväl för privatpersoner som verksamheter. Att köpa ett schackspel ska vara inspirerande, lätt och prisvärt!

 

Jag är själv en gedigen spelare och vet hur oändligt spännande det kan vara att spela schack, och vilket fantastiskt sätt att umgås det är!

Har du en fråga om våra produkter eller vill veta vad vi kan göra för din verksamhet? Glid in på kontaktsidan eller hör av dig till oss på info@chessmate.se så ser vi till att svara så snart som möjligt!